Webdeveloper

Webdesign en webdevelopment is onze passie. Onze voorkeur gaat vooral naar het opmaken van "responsive" en "dynamische" websites.
Niet alleen in het bedrijfsleven doch ook in het dagelijks leven bestaan er taken die kunnen worden geautomatiseerd.
Waarom niet met een website ?
Blijven volgen dus.

IT employee

De zaakvoerder heeft haar loopbaan gestart als IT medewerker. De eerste grote uitdaging was het opstarten van een beperkt PC-park om nadien volwaardig lid te zijn van een helpdesk voor een bedrijf van 10.000 werknemers. Verder hebben wij 15 jaar ervaring met installaties van pc's tot het oplossen van hard- en softwareproblemen. Tot slot zijn wij actief betrokken geweest bij grote projecten zoals migraties van en/of oude systemen naar SAP, als migratie naar hogere SAP versies en de bijhorende projectrapporteringen;

Business Analyst

Wij hebben ook expertise als Business Analist. Primordiaal hierbij is de kennis van de business processes en daardoor de bevoorrechte gesprekspartner tussen Business en IT voor automatisering van repetitieve of complexe berekeningen alsook rapporteringen. Vanzelfsprekend zijn wij zelf ook in staat om bepaalde tools te ontwikkelen waardoor subprocessen geautomatiseerd en foutloos verlopen.